358 A1040
HEV gold bg

Franchise

Open jij een eigen Heinde & Ver en word jij één van onze enthousiaste franchisenemers? Heinde & Ver is een uniek concept, met een succesvolle toekomst in het verschiet. Heinde & Ver werkt ook met franchisenemers.

Als franchisenemer ben je de eigenaar van jouw eigen restaurant en mag je het concept van de franchisegever, in dit geval Heinde & Ver Franchise gebruiken. Franchisen geeft vele voordelen, aangezien het concept zich al bewezen heeft, de franchisegever begeleiding biedt om jouw vestiging succesvol te starten en zorgt dat de restaurantformule altijd vernieuwend blijft.

Van onze franchisenemers wordt verwacht dat zij zich volledig inzetten voor de zaak en de waarde van Heinde & Ver uitdragen. In iedere Heinde & Ver hebben onze gasten namelijk dezelfde beleving, door de sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving.

Heb je ervaring in de horeca, ben je enthousiast over Heinde & Ver, heb je interesse om een eigen vestiging te starten en wil je meer weten? Dan ziet het vervolgproces er zo uit:

  1. Graag komen wij met jou in contact! Stuur dus een email naar info@heindever.nl of neem telefonisch contact op via 0182 600 854.
  2. We plannen een gesprek in om met elkaar kennis te maken. In dit gesprek leren we jou graag kennen en vertellen wij meer over de formule, onze werkwijze en wat het betekent om franchisenemer te worden.
  3. Is de klik van beide kanten aanwezig? Dan starten we een vervolgtraject waarin we allerlei opties gaan verkennen en uitwerken.

Tot snel bij Heinde & Ver!

HEV gold bg

Volg je ons al op Facebook en Instagram?