Hen V Kerst 2021 website Header v2
HEV gold bg

Grenzeloos genieten met Kerst

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag kan je grenzeloos genieten bij Heinde & Ver voor €44,50!
Als start een feestelijk glas cava en vervolgens een heerlijk diner met alle gerechtjes van de kaart. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de prijs €24,50.
De reserveringen gaan al hard, dus wees er snel bij! Reserveren kan via de widget. Wil je met een grotere groep komen dineren? Stuur dan een email naar de betreffende vestiging.

Kerstdinch

Bij enkele Heinde & Ver vestigingen wordt op eerste en tweede kerstdag ook een kerstdinch aangeboden. In de middag grenzeloos genieten van 12:00 tot 16:00 uur voor €39,50 per persoon en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar voor €19,50.

Bij de volgende Heinde & Ver vestigingen kan je genieten van een kerstdinch: Den Bosch, Oisterwijk en Woerden

We kunnen niet wachten, dat wordt… gezellig genieten!

Kerst

Is de menukaart anders tijden kerst?

Tijdens kerst is de menukaart van Heinde & Ver hetzelfde. Bij aankomst ontvangt iedereen een heerlijk welkomstdrankje.

Wordt met kerst een ander tarief gerekend?

Met Kerstmis kan je grenzeloos genieten voor €44,50 euro. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de prijs €24,50 euro. Met de kerstdinch kan je van 13:00 tot 16:00 komen dineren voor €39,50 per persoon en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is de prijs €19,50.

Moet ik reserveren voor kerst?

De reserveringen gaan met kerst erg hard. Wij adviseren dan ook om zo snel mogelijk te reserveren bij jouw favoriete vestiging voor een plekje tijdens de kerst.

Wat houdt de kerstdinch in?

Met kerst organiseren enkele Heinde & Ver vestigingen van 12:00 tot 16:00 uur een kerstdinch. De dinch is eigenlijk een combinatie van een lunch en diner in één. Tijdens de kerstdinch kan je grenzeloos genieten van alle gerechtjes en dranken van de menukaart. Voor alle gasten staat een welkomstdrankje klaar. De prijs van de kerstdinch is €39,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar €19,50.

Kan ik met een groep komen dineren tijdens kerst?

Met Kerstmis verwelkomen wij ook groepen. Voor groepen groter dan 6 gasten kan je contact opnemen met jouw favoriete vestiging. Op de contactpagina staan de telefooonnummers en emailadressen.

HEV gold bg

Volg je ons al op Facebook en Instagram?