358 A3351
HEV gold bg

National Horeca Manager

Vacature:
National Horeca Manager

Heinde & Ver is een groeiende restaurantformule. Tot nu toe zijn door het land 8 vestigingen verspreid en de 9e gaat binnenkort open in Naaldwijk. Samen met onze franchisenemers hebben we van Heinde & Ver een succes gemaakt. Het is nu tijd om te groeien in elk opzicht! Hiervoor zoeken we versterking op het hoofdkantoor en staat de vacature open van National Horeca Manager

Als National Horeca Manager ben je verantwoordelijk voor het landelijke trainingsprogramma van de personeelsleden van Heinde & Ver. Het trainingsprogramma heeft als doel om de kwaliteit van het huidige en nieuwe personeel hoog te houden. Dit betekent dat je fysiek in de zaken aanwezig bent, maar ook op kantoor om de trainingsmodule verder te ontwikkelen. Jij zorgt ervoor dat het personeel alle kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt, zodat zij zelfverzekerd op de vloer staan en de gasten een ultieme beleving geven. Hiernaast begeleid je franchisenemers intensief bij de opstart van nieuwe vestigingen.

Bij onze organisatie en in deze uitdagende functie krijg je de vrijheid om de functie geheel eigen te maken. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen binnen een inspirerende en dynamische omgeving.

Een paar vragen om te bekijken of jij jezelf herkent in deze functie:

  • Heb je een voorliefde voor horeca?
  • Vind je het leuk om jouw horeca ervaring over te dragen?
  • Sta je open voor onregelmatige werkweken?
  • Ben je assertief en communicatief sterk?

De volgende arbeidsvoorwaarden bieden wij jou

  • Een marktconform salaris tussen de €2.300,- en €3.500,- euro bij een fulltime dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je ervaring
  • Een leaseauto, laptop en telefoon
  • Opleidingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen

Klinkt dit voor jou als de ideale job? Stuur dan een mailtje naar info@heindever.nl, met CV en een beknopte motivatie. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Reageer direct op deze vacature!

Upload je CV (optioneel)
Upload een motivatiebrief (optioneel)
HEV gold bg

Volg je ons al op Facebook en Instagram ?