358 A1040
HEV gold bg

Vragen

Onderstaand staan de meest gestelde vragen. Staat er een vraag niet tussen stuur dan een e-mail naar info@heindever.nl.

Grenzeloos Genieten

Wat betekent grenzeloos genieten bij Heinde & Ver?

Grenzeloos genieten van gerechtjes en drankjes voor een vaste prijs, zonder enige beperking! Op maandag tot en met donderdag voor €34,50 en in het weekend voor slechts €39.50. De dranken zoals fris, bier, wijn en koffie of thee zijn inbegrepen in de vaste prijs. Speciaal biertjes, sterke dranken, cocktails en speciale koffies zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs. De menuprijs voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud is €19,50.
Wij vragen je aandacht voor het volgende:
Grenzeloos genieten in formaat, verspilling is niemand bij gebaat! Van onze gasten vragen wij dus om alle gerechtjes en dranken die besteld zijn, ook daadwerkelijk op te nuttigen.

Wat zijn de minimale openingstijden van de vestigingen en keukens?

Alle vestigingen zijn zeven dagen per week geopend van (minimaal) 17:00 tot 23:00 uur. De keuken sluit om 22:00 uur, desserts zijn te bestellen tot 22.30 uur en om 23:00 uur wordt de laatste ronde geschonken.

Is grenzeloos genieten bij Heinde & Ver gebonden aan een bepaalde tijdsduur?

Bij Heinde & Ver kan je tijdens de openingstijden van de keuken, genieten van onze gerechtjes en dranken. Dit betekent dus de hele avond grenzeloos genieten voor een vaste prijs. De tafel is de gehele avond voor jullie gereserveerd.

Komen de gerechtjes per bestelronde, tegelijkertijd op tafel?

De gerechtjes worden per bestelling uitgeserveerd. Zou kan iedereen tegelijkertijd dineren en genieten van de gerechtjes. Bij grotere groepen wordt gevraagd om in subgroepen te bestellen. In dit geval worden de gerechtjes per subgroep uitgeserveerd en eet dus niet de gehele groep tegelijkertijd.

Is er een kindermenu en welke prijs geldt voor kinderen?

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar serveren wij gerechtjes en dranken voor €19,50 per persoon. Bij Heinde & Ver is geen speciaal kindermenu, dus kunnen meegenieten van alle gerechtjes van de menukaart. Bij de vestigingen zijn geen speciale kinderspeelruimtes. Wilt u gebruik maken van een kinderstoel? Dit is mogelijk, want kinderstoelen zijn aanwezig.

Wordt met feestdagen een ander tarief gerekend?

Op feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Oud & Nieuw, wordt het standaard weekend tarief gerekend van €39,50 euro. Met Kerstmis kan je grenzeloos genieten voor €44,50 euro. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de prijs €24,50 euro.

Menukaart & Allergieën

Is een vertaling van de menukaart beschikbaar?

Ja, in onze vestigingen en op onze website is een Engelse menukaart beschikbaar. De menukaart op de website is te wijzigen naar Engels door op het Engelse vlaggetje te klikken. Klik hier voor de menukaart.

Ik heb last van een voedselallergie. Kunnen jullie hier rekening mee houden?

Indien je bij jouw reservering aangeeft waar je allergisch voor bent, kunnen onze koks hier rekening mee houden. Daarnaast kun je zelf in onze allergenenwijzer zien wat je wel en niet mag eten.

Welke gerechten kan ik eten met een allergie?

Op de website van Heinde & Ver is een allergenenwijzer beschikbaar. In de allergenenwijzer kan je de betreffende allergie aanvinken. Vervolgens wordt zichtbaar welke gerechten wel en niet genuttigd kunnen worden.. De allergenenwijzer is streng, dus ook bij sporen van een bepaald ingrediënt wordt een negatief advies gegeven.

Indien u een allergie heeft dient u dit te allen tijde te melden bij ons personeel. Een aantal gerechten bevatten enkel allergenen in de sauzen, deze gerechten kunnen zonder saus geserveerd worden.

Heinde & Ver bereidt verschillende gerechten in haar keuken, ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen wij het risico op kruisbesmetting niet geheel uitsluiten.

Aan de allergenenwijzer kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor de allergenenwijzer klik hier.

Ik heb een maagverkleining. Rekenen jullie hier een apart tarief voor?

Wij hanteren geen aangepaste tarieven. Tip! Vraag bij de vestiging of zij halve porties kunnen serveren. Op deze manier kan je wel verschillende gerechtjes proberen. In overleg met de vestiging kan hier rekening mee gehouden worden.

Reserveren

Moet ik reserveren of kan ik ook zo binnen lopen?

Reserveren is wenselijk, en verzekert je van een plekje. Echter, spontaan binnen lopen is ook mogelijk. Bij drukte bestaat de kans dat je even aan de bar moet wachten of dat wij geen plaats hebben.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt bij ons online reserveren, hiervoor ga je naar de pagina reserveren

Wil je voor een groter gezelschap reserveren? Dan kun je een e-mail sturen naar de betreffende vestiging of telefonisch contact met opnemen. Kijk op de vestigingspagina van het restaurant van jouw keuze vanaf hoe laat zij bereikbaar zijn.

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Dat is geheel afhankelijk van datum, het aantal gasten en de beschikbaarheid voor die dag. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om direct te reserveren op het moment dat je weet op welke dag en tijdstip je wilt komen dineren.

Hoe geef ik wijzigingen door op mijn bestaande reservering?

Wijzigingen kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven. Kijk bij de vestiging van jouw voorkeur vanaf hoe laat zij telefonisch bereikbaar zijn.

Bereikbaarheid

Is bij alle vestigingen parkeergelegenheid?

Op de reserveren pagina staat bij alle vestigingen aangegeven of parkeerplekken aanwezig zijn. Zo niet, dan staat de dichtstbijzijnde parkeergarage vermeld.

Zijn de vestigingen per openbaar vervoer te bereiken?

Al onze vestigingen bevinden zich op locaties welke goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Voor de beste route en aansluitingen per openbaar vervoer verwijzen wij je graag naar http://www.9292.nl

Dinerbonnen

Werkt Heinde & Ver met dinerbonnen?

Een dinerbon van Heinde & Ver kan je in onze vestigingen aanschaffen. Je krijgt de cadeaubon na betaling direct mee. Dinerbonnen bestellen kan ook door een mailtje te sturen naar: info@heindever.nl. Nadat de betaling is ontvangen wordt de dinerbon toegestuurd.

Hoe lang is mijn dinerbon geldig?

De dinerbon is 2 jaar geldig en is bij alle vestigingen te besteden.

Moet ik bij een (online) reservering vermelden dat ik met een Heinde & Ver dinerbon wil betalen?

Als je online reserveert is dat niet nodig. Bij een telefonische reservering kan je het melden, dan wordt dit bij jouw reservering geplaatst.

Kan ik ook met andere soorten dinerbonnen betalen bij Heinde & Ver?

Bij Heinde & Ver werken we met onze eigen dinerbonnen. Het is niet mogelijk om met andere dinerbonnen of cadeaukaarten te betalen.

Overige

Ik heb een speciale wens omdat ik iets te vieren heb. Kan hier rekening mee gehouden worden?

Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden. Je kunt jouw wensen telefonisch bespreken met de betreffende vestiging. Kijk op de vestigingspagina vanaf hoe laat zij telefonisch bereikbaar zijn.

Ik wil graag werken bij Heinde & Ver, waar kan ik mij aanmelden?

Als je bij ons wilt solliciteren kan dit via onze vacaturepagina.

Zijn er voorwaarden waaraan moet worden voldaan?

Bij Heinde & Ver werken we met een aantal richtlijnen waaraan we aan de gasten vragen om zich hieraan te houden. Indien deze voorwaarden worden overschreden dan wordt ingegrepen door de leidinggevende van de vestiging. Hier vind je de voorwaarden.

Waar kan ik een vraag, klacht of opmerking melden?

Heb je een vraag, klacht of opmerking met betrekking tot een bepaalde vestiging, neem dan contact op met deze vestiging.
Je kunt het hoofdkantoor per email bereiken via info@heindever.nl.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact. Stuur een e-mail naar info@heindever.nl of bel naar 0182-644643

HEV gold bg

Volg je ons al op Facebook en Instagram?