Reserveren uitsnede
HEV gold bg

Vragen

Onderstaand staan de meest gestelde vragen. Staat er een vraag niet tussen stuur dan een e-mail naar info@heindever.nl.

Grenzeloos Genieten

Wat betekent grenzeloos genieten bij Heinde & Ver?

Grenzeloos genieten van gerechtjes en drankjes voor een vaste prijs, zonder enige beperking! Op maandag tot en met donderdag voor €37,50 en in het weekend voor slechts €42.50. De dranken zoals fris, bier, wijn en koffie of thee zijn inbegrepen in de vaste prijs. Speciaal biertjes, sterke dranken, cocktails en speciale koffies zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs. De menuprijs voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud is €22,50.
Wij vragen je aandacht voor het volgende:
Grenzeloos genieten in formaat, verspilling is niemand bij gebaat! Van onze gasten vragen wij dus om alle gerechtjes en dranken die besteld zijn, ook daadwerkelijk op te nuttigen.

Wat zijn de minimale openingstijden van de vestigingen en keukens?

Alle vestigingen zijn zeven dagen per week geopend van (minimaal) 17:00 tot 23:00 uur. De keuken sluit om 22:00 uur, desserts zijn te bestellen tot 22.30 uur en om 23:00 uur wordt de laatste ronde geschonken.

Is grenzeloos genieten bij Heinde & Ver gebonden aan een bepaalde tijdsduur?

Bij Heinde & Ver kan je tijdens de openingstijden van de keuken, genieten van onze gerechtjes en dranken. Dit betekent dus de hele avond grenzeloos genieten voor een vaste prijs. De tafel is de gehele avond voor jullie gereserveerd.

Komen de gerechtjes per bestelronde, tegelijkertijd op tafel?

De gerechtjes worden per bestelling uitgeserveerd. Zo kan iedereen tegelijkertijd dineren en genieten van de gerechtjes. Bij grotere groepen wordt gevraagd om in subgroepen te bestellen. In dit geval worden de gerechtjes per subgroep uitgeserveerd en eet dus niet de gehele groep tegelijkertijd.

Is er een kindermenu en welke prijs geldt voor kinderen?

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar serveren wij gerechtjes en dranken voor €22,50 per persoon. Bij Heinde & Ver is geen speciaal kindermenu, dus kinderen kunnen meegenieten van alle gerechtjes van de menukaart. Bij de vestigingen zijn geen speciale kinderspeelruimtes. Wil je gebruik maken van een kinderstoel? Dit is mogelijk, want kinderstoelen zijn aanwezig.

Wordt met feestdagen een ander tarief gerekend?

Op feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Oud & Nieuw, wordt het standaard weekendtarief gerekend van €42,50 euro. Met Kerstmis kan je grenzeloos genieten voor €47,50 euro. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de prijs €27,50 euro.

Kan ik bij Heinde & Ver alleen met de QR-code bestellen?

Bij Heinde & Ver bestel je jouw gerechtjes gemakkelijk via een QR-code. Deze QR-code scan je via jouw eigen telefoon.

Liever nog steeds via het papiertje bestellen? Geen probleem, deze keuze is volledig aan jou!

Telefoon leeg? Iedere vestiging heeft een powerbank beschikbaar waarmee je jouw telefoon kunt opladen.

Menukaart & Allergieën

Is een vertaling van de menukaart beschikbaar?

Ja, in onze vestigingen en op onze website is een Engelse menukaart beschikbaar. Klik hier voor de menukaart.

Ik heb last van een voedselallergie. Kunnen jullie hier rekening mee houden?

Indien je bij jouw reservering aangeeft waar je allergisch voor bent, kunnen onze koks hier rekening mee houden. Daarnaast kun je zelf in onze allergenenwijzer zien wat je wel en niet mag eten.

Welke gerechten kan ik eten met een allergie?

Op de website van Heinde & Ver is een allergenenwijzer beschikbaar. In de allergenenwijzer kan je de betreffende allergie aanvinken. Vervolgens wordt zichtbaar welke gerechten wel en niet genuttigd kunnen worden.. De allergenenwijzer is streng, dus ook bij sporen van een bepaald ingrediënt wordt een negatief advies gegeven.

Indien je een allergie hebt, dien je dit te allen tijde te melden bij ons personeel. Een aantal gerechten bevatten enkel allergenen in de sauzen, deze gerechten kunnen zonder saus geserveerd worden.

Heinde & Ver bereidt verschillende gerechten in haar keuken, ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen wij het risico op kruisbesmetting niet geheel uitsluiten.

Aan de allergenenwijzer kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor de allergenenwijzer klik hier.

Ik heb een maagverkleining. Rekenen jullie hier een apart tarief voor?

Wij hanteren geen aangepaste tarieven. Tip! Vraag bij de vestiging of zij halve porties kunnen serveren. Op deze manier kan je wel verschillende gerechtjes proberen. In overleg met de vestiging kan hier rekening mee gehouden worden.

Reserveren

Moet ik reserveren of kan ik ook zo binnen lopen?

Reserveren is wenselijk, en verzekert je van een plekje. Echter, spontaan binnen lopen is ook mogelijk. Bij drukte bestaat de kans dat je even aan de bar moet wachten of dat wij geen plaats hebben.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt bij ons online reserveren, hiervoor ga je naar de pagina reserveren

Wil je voor een groter gezelschap reserveren? Dan kun je een e-mail sturen naar de betreffende vestiging of telefonisch contact met opnemen. Kijk op de vestigingspagina van het restaurant van jouw keuze vanaf hoe laat zij bereikbaar zijn.

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Dat is geheel afhankelijk van datum, het aantal gasten en de beschikbaarheid voor die dag. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om direct te reserveren op het moment dat je weet op welke dag en tijdstip je wilt komen dineren.

Hoe geef ik wijzigingen door op mijn bestaande reservering?

Je kunt jouw reservering tot 2 uur van te voren wijzigen via de mail, telefonisch of via de Resengo bevestigingsmail.

Wil je jouw wijziging per mail of telefonisch doorgeven? Kijk dan bij de vestiging van jouw voorkeur voor de contactgegevens. Hierbij staat ook aangegeven vanaf hoe laat zij telefonisch bereikbaar zijn.

Liever jouw reservering aanpassen in Resengo? In de bevestigingsmail van de reservering zit een link waarmee je deze kunt wijzigingen. Hier kan je bijvoorbeeld aangeven dat je iets later bent of dat het aantal personen is gewijzigd.

Bereikbaarheid

Is bij alle vestigingen parkeergelegenheid?

Op de reserveren pagina staat bij alle vestigingen aangegeven of parkeerplekken aanwezig zijn. Zo niet, dan staat de dichtstbijzijnde parkeergarage vermeld.

Zijn de vestigingen per openbaar vervoer te bereiken?

Al onze vestigingen bevinden zich op locaties welke goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Voor de beste route en aansluitingen per openbaar vervoer verwijzen wij je graag naar http://www.9292.nl

Giftcards

Werkt Heinde & Ver met giftcards?

Bij Heinde & Ver werken wij met zowel digitale als fysieke giftcards. De giftcards kan je bestellen door op het cadeau-icoontje te klikken op onze homepage. De fysieke giftcard kan je ook in onze vestigingen aanschaffen.

Waar kan ik een giftcard bestellen?

De giftcards kan je bestellen door op het cadeau-icoontje te klikken op onze homepage.

Je kunt een fysieke giftcard bestellen door op onze website naar het kopje giftcards te gaan. Kies voor ‘per post’ en volg de overige stappen. Je ontvangt de giftcard binnen 2-4 dagen in jouw brievenbus!

De fysieke giftcard kan je ook in onze vestigingen aanschaffen. Je krijgt de giftcard na betaling direct mee. De vestigingen zijn geopend vanaf 15.00 uur.

Je kunt een digitale giftcard bestellen door op onze website naar het kopje giftcards te gaan. Kies voor ‘per mail’ en volg de overige stappen. Je ontvangt de giftcard meteen in jouw mailbox!

Hoe snel ontvang ik de giftcard?

Je ontvangt de digitale Heinde & Ver giftcard meteen in jouw mailbox!

Je ontvangt de Heinde & Ver giftcard(s) per post binnen 2-5 dagen.

Na het bestellen heb ik geen bevestigingsmail gehad, wat nu?

Geen bevestigingsmail ontvangen? Het kan zijn dat onze mail in jouw spambox terecht is gekomen. Zit de mail ook niet in jouw spambox? Neem dan contact met info@heindever.nl

Na het bestellen heb ik geen digitale giftcard in mijn mailbox ontvangen, wat nu?

Geen digitale giftcard ontvangen? Het kan zijn dat onze mail in jouw spambox terecht is gekomen. Zit de mail ook niet in jouw spambox? Neem dan contact met info@heindever.nl

Hoe lang is mijn giftcard geldig?

Onze giftcards zijn 2 jaar geldig.

Moet ik bij een (online) reservering vermelden dat ik met een Heinde & Ver giftcard wil betalen?

Als je online reserveert is dat niet nodig. Bij een telefonische reservering kan je het melden, dan wordt dit bij jouw reservering geplaatst.

Kan ik ook met andere soorten dinerbonnen betalen bij Heinde & Ver?

Bij Heinde & Ver werken we met onze eigen giftcards. Het is niet mogelijk om met andere dinerbonnen of cadeaukaarten te betalen.

Overige

Ik heb een speciale wens omdat ik iets te vieren heb. Kan hier rekening mee gehouden worden?

Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden. Je kunt jouw wensen telefonisch bespreken met de betreffende vestiging. Kijk op de vestigingspagina vanaf hoe laat zij telefonisch bereikbaar zijn.

Ik wil graag werken bij Heinde & Ver, waar kan ik mij aanmelden?

Als je bij ons wilt solliciteren kan dit via onze vacaturepagina.

Zijn er voorwaarden waaraan moet worden voldaan?

Bij Heinde & Ver werken we met een aantal richtlijnen waaraan we aan de gasten vragen om zich hieraan te houden. Indien deze voorwaarden worden overschreden dan wordt ingegrepen door de leidinggevende van de vestiging. Hier vind je de voorwaarden.

Waar kan ik een andere vraag, klacht of opmerking melden?

Heb je een andere vraag, klacht of opmerking met betrekking tot een bepaalde vestiging, neem dan contact op met deze vestiging.

Je kunt het hoofdkantoor per email bereiken via info@heindever.nl.

HEV gold bg

Volg je ons al op Facebook en Instagram ?